AHA BINGO

Aha Bingo

AhaBingo – en riktig “aha” upplevelse!

AhaBingo är en bingowebbplats som nått den svenska marknaden. AhaBingo har ett unikt koncept där fokus är att snabbt attrahera användaren och få denne att stanna kvar på plats längre än den traditionella webbplatserna. Med mycket hög användbarhet, en säker och professionell produktivitet, gensvar från vår kundvård och en oslagbar övergripande känsla är ahaBingos ett ställe där man känner sig hemma på ett tidigt stadie.

ahaBingo erbjuder ett komplett community där användarna kan umgås, knyta kontakter och ha kul. Med funktioner som kontaktlista, chatt, forum, bloggar, fotogallerier och kända namn som hallåor blir ahaBingo en av dom bästa bingositerna på hela marknaden just nu.

Förutom en omfattande kundservice, bestående av telefon, chatt eller e-post så har ahaBingo också ha ett lojalitetsprogram där kunderna tjänar VIP-poäng som de sedan kan handla hos på ahaBingos VIP-shop.

Bland våra  hallåmän hittar du Carolina Gynning, Gert Fylking, Christer Sjögren, och andra. Snart lanseras dessutom tre andra mycket välkända och populära ansikten.

ahaBingo har redan imponerat tusentals kunder med sit unika koncept så tveka inte att kika in.