MARIA BINGO

Maria Bingo

Maria Bingo är mycket populärt och har snabbt blivit en fristad för bingofans.

Maria Bingo startade 2006. Här hittar du allt du kan önska av bingospelare. Mottagandet har varit fantastiskt och spelarna kommer tillbaka om och om igen, vilket är det viktigaste när det gäller bingo. Du kommer snabbt igång och behöver bara registrera dig på webbplatsen så att du kan börja spela direkt. Inget krångel att ladda ner och installera någon programvara. Mycket bra gjort av Maria Bingo.

MariaBingo

Största anledningen till att Maria Bingo är så populärt är att återkommande spelare gör det mycket roligare i chatten när det är lättare att lära känna de andra spelarna. Du kan välja att spela själv också. Om du skulle behöva lite variation ifrån att spela bingo, eller känner för nått annat så finns det en mängd roliga enarmade banditer, video poker, blackjack och andra klassiska casinospel.

Maria Bingo Bonus

Maria Bingo använder svensk valuta och matchar dig när du gör ditt första köp, upp till £100 Spela Bingo – €100 Bonus! Detta innebär att om du gör en första insättning på t.ex. 500 kr så får du 500kr helt gratis och har tusen att spela för. Gratis Pengar kan inte dras från kontot, men dom kan användas för att spela och vinna för. Alla priser du har vunnit på Maria Bingo genom fria pengar kan naturligtvis tas ut.