EXPEKT BINGO

Expekt Bingo är en av de snabbast växande Online Bingositerna enligt colin.se. Expekt Bingo är en del av ett stort företag som sysslar med Online Spel och underhållning. Vare sig du vill spela online-kasinon, poker, skicklighetsspel eller Bingo. Expekt har allt.

När det gäller bonusar och erbjudanden, förbered dig på att bli bortskämd på Expekt Bingo. Det finns massor av bonusar för dig att dra nytta av.

Insättningsbonus

100% första insättningsbonus + 20% på alla insättningar. Som ny kund hos Bingo Expekt får du just nu 80 kr gratis bingo att spela för och 100% i bonus! De dubblar alltså din första insättning (dock max 1650 kr), därefter får du 20% i bonus på alla kommande insättningar. Läs mer här €150 bingobonus

Måndagsjackpott

Måndagar är jackpottkvällar på bingo expekt. I Scandinavian 75-ball rummet mellan 18-23, finner du vår snabbast växande jackpott “Monday”. Monday jackpotten växer fort och utropen ökar för varje spel. Om jackpotten ej delas ut – försäkra dig om att du är tillbaka måndagen därpå, när antalet utrop från måndagen innan fortsätter öka.

Fritt Fram – Tisdag

Häng med på Fritt Fram – Tisdag mellan 17.00-18.00 (CET), helt gratis med cash-priser. I rummet “FreeBee Tuesday”, delar vi ut €100 varje vecka. Håll utkik efter bingohallen “FreeBee Tuesday”. Du finner denna i bingolistan varje tisdag kl 17.00 på Bingo Expekt.

Dom har verkligen ännu fler erbjudande, det lättaste är att gå in på deras sida och kolla vad det är just nu.

Expekt Bingo Software / Grafik

Expekt Bingo körs på Parley Entertainment Software, som är en av de ledande företagen för online gaming programvara i branschen. De erbjuder utmärkta spel, ett brett utbud av andra spel utöver bingo samt utmärkt kundservice.

Expekt BingoSpel

Inte bara har du har ett stort utbud av olika spel på Expekt Bingo men de har ett stort utbud av slot spel för dig att spela medan du väntar på dina bingo siffror att komma eller kanske helt enkelt enbart för att ombyte förnöjjer Du kan välja från ett brett urval av klassiska och video slots, video poker, och keno. Du kommer alltid att få underhållning på Expekt Bingo.

Betalningar / Utbetalningar / Säkerhet

Expekt Bingo vet vikten av att spelare skall känna en trygghet när de spelar på sin bingosida. De har gjort det så enkelt som möjligt för dig att både sätta in pengar och ta ut pengar på ett sätt som du kan känna dig trygg och säker med.

Kundsupport

Expekt Bingo har en bra support tillgänglig för dig 24 / 7 och kan kontaktas via e-post eller chatt. En rolig sak för oss Svenskar är att Mats Wilander har varit tennisambassadör för expekt.com som framförallt är känt för att ha en av Sveriges bästa bettingsidor.

“Jag kommer att göra analyser och prognoser för de stora turneringarna och vara Expekts ansikte utåt för tennis, jag ser verkligen fram emot detta, säger Wilander.

Mats Wilander, som idag är en stor TV-profil med Eurosport och Davis Cup-kapten för Sweden, kommer att börja arbeta för Expekt.com i Wimbledon.

Nyligen signade Expekt.com poker legenden och världsmästaren Scotty Nguyen som poker ambassadör och nu har Mats Wilander anslutit sig till detta online-spelföretag.