BINGODAY

Bingo Day

Bingo är tillbaka och är mer populärt än någonsin! Online Bingo är den senaste sensationen att locka både män och kvinnor i alla åldrar tillbaka till en gammal favorit mycket tack vare denna bingolottoguide.

Något bingo alltid  har varit bra på är att det är en av dom bästa sätten att kombinera fartfylld underhållning med lättförtjänta pengar! Bingo är tillbaka på scenen i det största och på det mest spännande viset, via Internet.

Mitt förstaval  av bingo online är Bingo Day som erbjuder allt som en stor Online Bingo sajt bör. Otroliga odds, enkel filöverföring, snabba utbetalningar, bra service och framförallt en fantastisk true-to-life Bingo erfarenhet.

Online Bingo är helt enkelt bäst hos Bingo Day. Här  erbjuder dom två vackert utformade bingohallar, vänliga chatt Masters tillgängliga 24 / 7, och har ett ställe att börja på för varje budget.

Är du en nybörjare? Inga problem, Online Bingo är det bästa sättet att blanda det roliga i detta klassiska spel med nya vänner från hela världen! Vid Bingo Day finns det levande spelare online 24 / 7, dygnet runt!

Du kan logga in när som helst på dygnet och träffa nya vänner som alla älskar Bingo. Vilket bra sätt att kombinera att kunna vinna snabba pengar med att träffa underbara människor med liknande intressen!

Bingo Day är mitt förstaval för bästa Online Bingo community på webben! Bortsett från den vackra och rolig designen av mjukvaran, användarvänligt gränssnitt och bra kundservice så är Bingo Day också mycket generösa när det gäller vinster och bonusar.

Om du sätter in pengar via NETeller, Moneybookers, banköverföring eller banköverföring/bank check så får du 110% på din första insättning upp till $120! Dessutom så får du en otrolig bonus på 60% på alla insättningar du gör från och med då!

Använder du ett annat betalningssätt så får du 100% på första och 50% på alla ytterligare insättningar. Se till att ha skoj och håva in kontanterna.

Förutom bingo så finns det en hel uppsjö av spel du kan roa dig med när du behöver en liten break, vad sägs om progressiva slots, video poker, keno och mycket mycket mer.

* PlayTech programvara och den berömda BingoLand nätverket har slagit ihop för att göra Bingo Day den absolut bästa platsen på nätet för att spela Bingo idag.